Αναγνώστες

Προφίλ

Μαίρη Σ. Γκαζιάνη

    Η ΜΑΙΡΗ ΓΚΑΖΙΑΝΗ γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα, και εργάζεται ως τραπεζοϋπάλληλος. Αρχικά ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, διατελώντας δραστήριο μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ) και λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.
    Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική, παίρνοντας τα πρώτα της μαθήματα από το ζωγράφο Γιώργο Σεκόφσκι. Μετά από αμέτρητες ώρες υπομονής και επιμονής και με πολλή αγάπη για τη ζωγραφική, το Μάιο του 2010 τα έργα της παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ατομική έκθεση, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Όλοι οι πίνακές της είναι λάδι σε καμβά και η θεματική τους δεν περιορίζεται σε ένα μόνο θέμα.
    Εδώ κι έναν χρόνο καταγράφει το στιγμιαίο συναίσθημά της ασχολούμενη με τη συγγραφή. Εκτός από την ποιητική συλλογή με τίτλο «Σου γράφω...», είναι επίσης η δημιουργός των στίχων του τραγουδιού «Για όλα αυτά που είσαι» στο CD με τίτλο «Ελεύθερα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.